Järjestelmät

Järjestelmäteknologia

Järjestelmäteknologia

  Toistin Supercom 656

 
Radiomodeemi Supercom 636
Supercom 636 -radiomodeemi on käsikäyttöinen kaksisuuntainen tietojen lukujärjestelmä. Supercom 636 sopii liitettäväksi taskutietokoneeseen (kämmentietokone tai tabletti) Bluetooth-liittymällä. Sontex 916 ja Tools Supercom -luku- ja parametriasetusohjelmisto sisältää myös asiakasystävällisen reittisuunnittelun.

Radiomodeemi koostuu SDM-piiristä, joka on varustettu 433 MHz:n radiomoduulilla ja ulkoisella antennilla. Vakioprotokollien käyttö mahdollistaa helpon integroinnin useisiin laskutusohjelmiin. Jykevä teollisuuskotelo suojaa elektroniikkaa vaurioita vastaan.
 
   Lataa esite ... 
 

  MBW BLUE                         

Vahvuutemme:
 Edut sinulle
  • Langaton Bluetooth-tiedonsiirto radiovastaanottimen ja MEx-tabletin välillä:
  • Turvallinen ja luotettava tiedonsiirto
  • Integroitu ja tehokas ladattava akku:
  • Keskeytymätön 10 tunnin toiminta-aika
Käyttö
  • Radiovastaanotin mittaritietojen mobiilikeruuseen radiomoduulilla varustetuille vesi- ja kaasumittareille.
  • Mobiililuentajärjestelmän kanssa tarjotaan täydellinen ratkaisu "walk-by"- tai "drive-by"-mittaeriluennalle ilman tarvetta käydä lukemassa mittareita paikan päällä.
           Lataa esite ... 
 

Keskitin Supercom 646


Supercom 646 -keskitin kerää tietoja enintään 1000 langattomasta laitteesta. Keskitintä voidaan lukea useilla erilaisilla paikalla olevilla rajapinnoilla: RS-232, USB, M-Bus-väylä tai GSM/GPRS.

Lataa esite ... 

Toistin Supercom 656

 
Supercom 656 -toistin laajentaa Supercom 646 -keskittimen lähetysaluetta. Se tukee erilaisia kokoonpanoja, joten on mahdollista sarjoittaa enintään 6 toistinta ketjuun ja rakentaa monitähtinen kokoonpano. Jokainen toistin voi välittää enintään 500 langatonta laitetta.

Lataa esite ...