Järjestelmät

Kotiautomaatio

KotiautomaatioYksisuihkuvesimittari
SANO: nyksisuihkuisten kuivatoimisten vesimittareiden nerokas muotoilu takaa tarkat mittaukset ja poikkeuksellisen luotettavuuden. Mittarit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.
 • Kylmälle ja kuumalle vedelle
 • Metrologiset luokitukset: luokkaan R 250 H-80 V asti
 • Etäluentavalmius
 • Nikkelipäällysteinen messinkirunko
 
 Lataa esite ...
 Lataa esite ... 
Singlejet UNICOcoder® MP
 
Meidän vahvuutemme:
Sinun etusi
 
 • Mekaaninen rullalaskuri 1 litran tarkkuudella:
 • Tehokas kulutuksen seuranta
 • Tehokas mittarilukemien siirto:
 • Ei tietokatoa, takaa laskutustietojen turvallisuuden
 • Paristoton laskuri:
 • Ei rajoitetta käyttöiälle
 • Kestävät, korkealaatuiset kulutusta kestävät materiaalit:
 • Erinomainen mittausvakaus ja luotettavuus
 • Matalien virtausmäärien mittaus:
 • Parempi kustannustehokkuus
 
Käyttökohde
 • Kotitalouksien vedenkulutuksen seuranta koko rakennuksessa
 • Vesimittari, jossa on M-Bus-väylä​
Lataa esite ...
 

Lämmityskustannusten jakolaitteet

Uudet Sontexin sähköiset lämmityskustannusten jakolaitteet tarjoavat suurimman mahdollisen joustavuuden parametriasetukselle, merkittävästi helpomman asennuksen ja käyttöönoton, sekä parantuneen kulutustasojen seurannan. Tuotevalikoimaa on kasvatettu lämmityskustannusten jakolaitteella, joka siirtää tietoja OMS langattoman M-Bus-väylän kautta. Sontexin lämmityskustannusten jakolaitteet tarjoavat tarkkuutta suurimmalla mahdollisella mittausmukavuudella, ja ne takaavat suuren luotettavuuden käytettyä energiaa määritettäessä. Kulutustasoja voidaan lukea useilla eri tavoilla.

Lataa esite ... 

 

Mekaaniset lämpöenergiamittarit

Supercal 739 mekaaninen lämpöenergiamittari on pienikokoinen lämpöenergiamittari, joka pystyy mittaamaan lämmitys- ja jäähdytysenergiaa monissa kotiautomaation sovelluksissa ja se voidaan helposti integroida rakennusautomaatiojärjestelmään tai älymittausympäristöihin erilaisten tiedonlukurajapintojensa ansiosta.

Lataa esite ... 


 

Superstatic 749

Jykevä ja pienikokoinen lämpöenergiamittari, joka toimii fluidien aiheuttaman värähtelyn periaatteella.
 
Superstatic 749 on fluidien aiheuttamaan värähtelyyn perustuva mittari. Se on useita vuosia käytetyn ja erittäin suositun Superstatic 440 -mittarin pienikokoisempi versio. Superstatic 749 on vielä pienikokoisempi ja sopii saumattomasti Superstatic-tuoteportfolioon. Se on suunniteltu suoraviivaisimpiin staattisten lämpö- ja jäähdytysenergiamittareiden käyttösovelluksiin, joissa tarvitaan pienempi määrä toimintoja, kuin Superstatic 440 -mittarissa. Siinä on irrotettava ja pienikokoinen, tietoliikennemoduuleilla varustettu laskin. Laite on helppo integroida kaukolämmitys- tai rakennusautomaatiojärjestelmään.
Superstatic 749 on saatavissa virtausnopeuksille Qp 0,6, Qp 1,5, Qp 2,5 m³/h ja pituuksilla 110 mm, 130 mm ja 190 mm.

Lataa esite ... 


 

Superstatic 789

Kuitukomposiitista valmistettu uusi, pienikokoinen Sontex Superstatic 789 -lämpöenergiamittari on jykevä ja kevyt.
 
Staattisen mittausperiaatteensa ansiosta se tunnetaan tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan.
Uusi Sontex Superstatic 789 on pienikokoinen kuitukomposiitista valmistettu lämpöenergiamittari lämmitys-/jäähdytyssovelluksiin. Se on looginen kehitysaskel fluidien värähtelyperiaatteen käytössä. Tämä periaate asettaa mittaustarkkuutensa ja -luotettavuutensa ansiosta normin lämpöenergian mittaukselle.
Kaikki fluidien aiheuttaman värähtelyn edut ja ominaisuudet on sisällytetty ja integroitu pieneen muotoon virtauksille Qp 1,5–2,5 m³/h. Sen kokonaispaino on puolitettu, se säilyttää muotonsa huolimatta lämpötilaeroista ja siihen on tehty muutoksia, joita tarvitaan mekaanisen kestävyyden takaamiseen.
Viimeisimpään pietsoteknologiaan perustuva uusi virtausanturi, joka sopii myös glykoliseoksille, on varustettu irrotettavalla, monitoimisella integraattorilla, joka sisältää suuren määrän tietoliikennevaihtoehtoja. Se kattaa useita käyttösovelluksia ja varmistaa ongelmattoman integroinnin kaukolämpöverkkoon tai rakennusautomaatiojärjestelmään.
 
Lataa esite ...   
 


 

Superstatic heat and cooling 449

Sontexin uusi pienikokoinen lämpö- ja jäähdytysenergiamittari Superstatic 449 on johdonmukainen kehitysaskel eteenpäin fluidien aiheuttaman värähtelyn periaatteen onnistuneessa soveltamisessa. Tämän periaatteen käyttö on viime vuosina vahvistunut entisestään, ja sillä on poikkeuksellinen mittaustarkkuus- ja -vakaus.
 
Superstatic 449 perustuu hyväksi todetun Superstatic 440 -mittarin lailla fluidien aiheuttaman värähtelyn staattiseen mittaukseen. Kaikki nämä hyödyt ja ominaisuudet on upotettu uuteen, pieneen muotoon pienille nimellisvirtausnopeuksille välillä 0,6–2,5 m³/h.
 
Fluidien aiheuttamaan värähtelyyn perustuva virtausmittari Superstatic 449 on
saatavissa jaettavan monitoimisen integraattorin kanssa. Integraattoria on täydennetty suurella valikoimalla tietoliikennemoduuleita, ja sitä voidaan käyttää suureen määrään käyttösovelluksia. Se on myös helppo integroida kaukolämpö- ja rakennusautomaatiojärjestelmiin.
Superstatic 449 vastaa eurooppalaisen mittauslaitedirektiivin (MID) 2004/22/EY ja standardin EN 1434 luokan 2 vaatimuksia.

Radiomoduulit

Supercom 581 -radiomoduuli
 
Supercom 581 -radiomoduuli Wehrle Modularis -vesimittareille voidaan jälkiasentaa milloin vain ilman, että se vaikuttaa haitallisesti kalibrointiin. Sontexin kaksisuuntainen etäradiotekniikka mahdollistaa kulutustietojen luennan käsikäyttöisellä lukulaitteella rakennuksessa sijaitsevan keskittimen kautta tai suoraan laskentakeskuksesta. Saat lisätietoja tästä aiheesta otsikon "Järjestelmäteknologia" alta.

Otanta tehdään käämeillä.
 


 
 Supercom 541 -radiopulssisovitin
 
Supercom 541 on akkukäyttöinen radiopulssisovitin, joka tallentaa kulutustasot yhdelle tai kahdelle mittauslaitteelle impulssien perusteella, ja lähettää tiedot kaksisuuntaisen radion avulla keskittimeen tai mobiililukulaitteeseen. Tämä jykevä laite soveltuu kaikentyyppisten mittauslaitteiden etäluentaan (vesi, kaasu, sähkövirta) pulssilähdöllä. Mallista riippuen radiopulssisovitin voidaan ohjelmoida vapaasti, esim. ohjelmoida vastavirtauksen ja/tai luvattoman käsittelyn tunnistukseen
GWFcoder®-radio RCM®
 
 
Toistin Supercom 656
 
 
Radiomodeemi Supercom 636
Supercom 636 -radiomodeemi on käsikäyttöinen kaksisuuntainen tietojen lukujärjestelmä. Supercom 636 sopii liitettäväksi taskutietokoneeseen (kämmentietokone tai tabletti) Bluetooth-liittymällä. Sontex 916 ja Tools Supercom -luku- ja parametriasetusohjelmisto sisältää myös asiakasystävällisen reittisuunnittelun.

Radiomodeemi koostuu SDM-piiristä, joka on varustettu 433 MHz:n radiomoduulilla ja ulkoisella antennilla. Vakioprotokollien käyttö mahdollistaa helpon integroinnin useisiin laskutusohjelmiin. Jykevä teollisuuskotelo suojaa elektroniikkaa vaurioita vastaan.
  

Toistin Supercom 656
 
Supercom 656 -toistin laajentaa Supercom 646 -keskittimen lähetysaluetta. Se tukee erilaisia kokoonpanoja, joten on mahdollista sarjoittaa enintään 6 toistinta ketjuun ja rakentaa monitähtinen kokoonpano. Jokainen toistin voi välittää enintään 500 langatonta laitetta.
 
Lataa esite ... 
 
Keskitin Supercom 646
 
Supercom 646 -keskitin kerää tietoja enintään 1000 langattomasta laitteesta. Keskitintä voidaan lukea useilla erilaisilla paikalla olevilla rajapinnoilla: RS-232, USB, M-Bus-väylä tai GSM/GPRS.
 
Lataa esite ...
 

M-Bus-väylämoduulit

Langalliset tai langattomat
MODULARIS-pulssigeneraattori
 • Pulssivalenssi välillä 1–1000 litraa/pulssi
 • Yksilöllisesti asetettavissa (määritetään tilauksen yhteydessä)
 • Akun käyttöikä jopa 12 vuotta
 • Pyörimissuunnan tunnistus
 • Kotelointiluokka IP68
 • Rajapintayhteensopiva kielikoskettimiin-SO DIN 4386
   Impulsmodul-Modularis-06-EN-1_pdf
 
 

MODULARIS M-Bus-väylämoduuli

 • Yksilöllisesti asetettavissa
 • Ensiö- ja toisio-osoite
 • Vara-akku virtakatkosten ajaksi
 • Pyörimissuunnan tunnistus
 • Kotelointiluokka IP68
 • Tuotteen käyttöikä: vähintään 12 vuotta
 • Vara-akun käyttöikä: 2 vuotta (ilman M-Bus-väyläliitäntää)
 • Viitestandardi EN 1434-3
Lataa esite ...
Lataa esite ...